موافقان FATF هم می‌دانند که تصویب آن موجب کاهش امنیت‌واقتدار ایران می‌شود-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با راهبرد معاصر:

موافقان FATF هم می‌دانند که تصویب آن موجب کاهش امنیت‌واقتدار ایران می‌شود

حسین مظفر تاکید کرد: حتی موافقان لوایح چهارگانه نیز اعلام کرده اند تصویب این لوایح نفعی برای ما ندارد. آنها حتی از مشکلات امنیتی که FATF برای ما ایجاد خواهد کرد نیز آگاه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 30
کد خبر: ۳۷۹۴

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ پس از جلسه بی نتیجه روز شنبه 6 بهمن ماه مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد تصمیم گیری پیراون لوایح چهارگانه برخی گروه ها و چهره ها درصدد سیاسی جلوه دادن این مبحث تخصصی برامده اند. جریان مذکور از طریق ابزارهای مختلف اقدام به ایجاد فشار به مجمع تشخیص برای تصویب لوایح CFT و پالرمو نموده تا ازین مسیر در پی تحقق اهداف مدنظر خود باشد. حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین خصوص در گفت و گو با "راهبرد معاصر" تاکید کرد: «مباحثی که در مجمع مطرح می شود سیاسی نیست. متاسفانه برخی در جامعه مباحث کارشناسی را در حد موضع گیری های سیاسی تقلیل می دهند.»

 

وی ضمن بیان بخشی از ادله موافقان و مخالفان لوایح چهارگانه افزود: « موافقان لوایح از تصویب آن استقبال می کنند و عقیده دارند ما باید به عضویت FATF درآییم، وگرنه وضعیت ما بدتر می شود. مخالفین لایحه نیز عقیده دارند وضعیت ما در صورت عضو شدن بدتر خواهد شد. این نظرات در هر دو جناح چپ و راست وجود دارد. چون لوایح چهارگانه مستقل نیستند و به fatf وصل هستند.»

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص سازوکار FATF تصریح کرد: « FATF ساز و کارهای بازرسی دارد و ابعاد تصمیمات آن گسترده است. در ابتدای تاسیس مساله پولشویی و مبارزه با فساد و قاچاق مطرح بود. بعد از یازده سبتامبر مساله مبارزه با تروریسم وارد آن شد و جدیدا مساله اشاعه هسته ای و سلاح هایی چون موشک ها نیز بدان افزوده شد و ممکن است در آینده تصمیمات دیگری نیز گرفته شود.»

 

وزیر دولت اصلاحات تاکید کرد: «سر و ته FATF مشخص نیست و تصمیمات توسط اعضا گرفته می شود. این در حالیست که بسیاری از اعضا بر علیه ما هستند و این امکان وجود دارد که در آینده تصمیمات دیگری بر علیه ما گرفته شود. ما از این جهت نمی توانیم اطمینان کنیم.»

 

نماینده ادوار مجلس گفت: «اگر کنوانسیون ها مستقل بودند می توانستیم به راحتی عضو FATF شویم اما FATF ساز و کارهای بازرسی دارد. باید به این نکته توجه شود که FATF یک گروه بین الدولی است، نه یک گروه بین المللی. این گروه ابتدا از 7 کشور تشکیل شده بود که امروز تعداد آن به 37 کشور رسیده است. رژیم صهیونیستی، عربستان و آمریکا نیز در این بین هستند و این کشورها از دشمنان شماره یک ما به شمار می روند.»

 

مظفر با بیان اینکه «خود این کشورها بازرس می فرستند و این بازرسها گزارش می فرستند و خود آنها دنیا را بر علیه ما بسیج می کنند، خاطر نشان کرد: «باید حواسمان را جمع کنیم. ممکن است این لوایح نکات مثبتی داشته باشد ولی این نکات مثبت در قالب قوانین پولشویی و مبارزه با فساد و تروریسم و ... دنبال می شود. دنبال کردن این قوانین مثبت لزومی به ورود ما داخل معرکه ای که انتهای آن مشخص نیست، ندارد.»

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی دیگر از معایب تصویب لوایح چهارگانه را تعاریف و تفاسیری دانست که از عبارات آن می شود. وی افزود: «آنها جرم را جور دیگری تعریف می کنند و تعریف ما را قبول ندارند. تعریف ما از مجازات با تعریف آنها فرق دارد در مورد استرداد نیز به همین صورت است. به طور مثال ما خواهان برگرداندن افرادی هستیم که آنها قبول نمی کنند ما تجربه تلخ برجام را داریم که از عبارت و تعاریف سو استفاده شد.»

 

مظفر با تاکید بر اینکه «حتی موافقان این طرح نیز اعلام کرده اند که تصویب لوایح چهارگانه نفعی برای ما ندارد، تحریم ها را از دوش کشور بر نمی دارد و مشکلات بانکی کشور را حل نمی کند» ادامه داد: « موافقان تنها دلیل شان برای تصویب این است که بهانه به دست دشمن ندهیم و این امکان را که دشمن بهانه به دست آورده و جوی بر علیه ما درست کند، مطرح می کنند. مخالفان نیز مطرح می کنند که ما در شرایط تحریم قرار داریم و اگر صورت مالی خود را به شکل شفاف در اختیار دشمن بگذاریم وضعیت دور زدن تحریم ها برای ما ممکن نمی شود و وضعیت ما بدتر خواهد شد. به ما می گویند که این تعداد کشور عضو FATF هستند ما هم باید عضو شویم، اما به این موضوع دقت نمی کنند که کدام کشور همانند ایران تحت شدیدترین تحریمهای آمریکا قرار دارد؟»


وی با انتقاد از کسانی که مسیر تصویب لوایح چهارگانه را در مجمع هموار می بیینند تاکید کرد: «به نظر می رسد این موضوع در مجمع مسیر سختی را طی کند و به سادگی به مرحله تصویب نمی رسد کسانی که در مورد مساله تصویب حرف می زنند نگاهی خوشبینانه دارند. تصویب این موضوع دو سوم رای را می خواهد و گرفتن موافقت دو سوم کار سختی است.»


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به نسبت FATF با امنیت ملی پرداخت و گفت: «به نظر من همه این موارد زمینه ای برای کاهش اقتدار و امنیت ماست. یعنی امکان دارد این بار FATF در مورد تروریسم تصمیمی بگیرند و کسانی که برای آزادی تلاش می کنند از نظر آنها تروریست باشند. و یا روزی سپاه پاسداران و حاج قاسم سلیمانی را تروریست بدانند. ده ها نفر از شخصیت های حقیقی و حقوقی ما در لیست تروریستی آنها قرار دارد شاید روزی تحویل دادن آنها را از ما بخواهند. چون به برداشت آنها این افراد تروریست هستند. این در حالیست که واقعیت چیز دیگری است، ما خود قربانی تروریسم هستیم ولی دنیا از این مفاهیم استفاده ای ابزاری می کند و بر علیه ما و امنیت ما به کار می گیرد. این دقیقا موضوعی ست که موافقان لوایح چهارگانه نیز از آن آگاه هستند و می دانند در صورت تصویب لوایح چهارگانه این مشکلات دامنگیر کشور خواهد شدو ضریب امنیت ملی کاهش پیدا خواهد کرد.»

ارسال نظر